onsdag 17 juni 2015

Tip of the week

Vi tänkte införa ett stående "tips-inlägg" här på bloggen. En gång i veckan, eller kanske varannan, slänger jag eller Maria upp ett inlägg med valfritt tips. De kan egentligen handla om vad som helst. Förutsatt att de gör livet lite fabulösare, såklart!

Eftersom de är första inlägget spar vi inte på krutet, utan bränner av två tips på en gång! På bilden här nedan ser ni en ny-inköpt vattenflaska från BKR samt en tjusig scarf från & Other Stories. Två produkter jag STARKT vill promota såhär i sommartider. Vattenflaskan från BKR water bottle's är en riktig investering. Flaskan är tillverkad av glas och har ett färgglatt sillikon skydd runtom. Snyggt, giftfritt och praktiskt! Vanliga vattenflaskor i plast kan innehålla olika gifter, bl.a. BPA, vilket glas inte gör (HÄR kan man läsa mer om BKR's vattenflaskor). Dessutom är ju vattenflaskan som bekant ett måste ur hälso- och skönhets-synvinkel. Rikligt med vatten håller hyn och hälsan på topp. Extra viktigt att minnas nu under sommaren.

Scarfen fyller även den praktiska och stil-mässiga behov. Till och börja med är det grymt snyggt att knyta en scarf i håret, kring halsen, eller piffa till väskan med. Dessutom är de praktiskt att bära med sig till stranden för att kunna skydda håret från solljus och slippa slitet sommarruffs. Likaså kan man ta på sig scarfen om man håller på att bränna sig på någon enstaka kroppsdel. De blir ju lätt så att dekolletage eller axlar exponeras lite extra i solen, har man då scarfen i beredskap kan man slänga den över axlarna eller göra en snygg wrap runt halsen och minska risken att bli kräft-röd utan att behöva va kläd för vinter. Kalasbra!




/ Nathalie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar